Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G. [ Mina ]

25. 05. 2022. 19:10   >>  19:08

SMANJENE LISTE ČEKANJA

Preglede u KCCG moguće zakazati za isti dan

Eliminacija jednog od uočenih bezrazložnih uzroka dužih listi čekanja u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) već daje upečatljive rezultate, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Navodi se da su brisanje i otkazivanje šestostrukih, pa i osmostrukih uputa koje jedan pacijent ima za jedan pregled, doveli do toga da je na današnji dan, prvi slobodan termin za pregled na Klinici za infektivne bolesti i kod izabranog doktora i interno u okviru KCCG – danas.

„Na današnji dan ili u narednih sedam dana su dostupni termini i u ambulanti za dermatovenerologiju, za kardiohirušku ambulantu, za maksilofascijalnu, opštu, digestivnu i grudnu hirurgiju, za hirurgiju dojke, ginekološko-akušersku i ginekološko-onkološku ambulantu, za ginekološku ambulantu za infertilitet, ginekološko endokrinološku i nefrološku ambulantu, za ambulantu za transplantirane pacijente“, naveli su iz KCCG.

Istovremeno, kako su kazali, već od danas u narednih 15 do 30 dana mogu se ostvariti pregledi u ortopedskoj, urološkoj, neurohirurškoj i ORL ambulanti.

„Očekujemo da će liste čekanja za preglede u neurološkoj, hematološkoj, oftalmološkoj i kardiološkoj ambulanti takođe, ubrzo, biti maksimalno skraćene. Slične rezultate očekujemo i u Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju“, poručili su iz KCCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније