Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG

12. 05. 2022. 15:53   >>  15:51

SJEDNICA VLADE

Mišurović državni sekretar u MVP

Vlada je na današnjoj sjednici imenovala Ljubomira Mišurovića za državnog sekretara u Ministarstvu vanjskih poslova.

Mišurovića je predložio prethodni ministar, a sadašnji Ranko Krivokapić prihvatio.

Premijer Dritan Abazović kazao je da bi volio da to postane praksa u svim ministarstvima, te da se zagovara antidiskriminatoska politika.

I ministar finansija Aleksandar Damjanović predložio je da tri bivša pomoćnika u Upravi prihoda i carina ponovo budu imenovana na te funkcije.

Ministar Krivokapić komentarisao je sankcije prema Rusiji, navodeći da njihova primjena ne ide brzo. Na sjednici je saopšteno i da je na računu za COVID gdje su građani prikupljali sredstva trenutno pet miliona eura i konstatovano da će novac biti iskorišćen za unapređenje zdravstvenog sistema Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније