Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

27. 04. 2022. 16:52 >> 16:53

DONACIJA FIRME HEMOSAN IZ BARA

"Plantažama" za sanaciju štete od požara 14.000 eura

Firma Hemosan iz Bara donirala je više od 14.000 eura kompaniji "13.Jul –Plantaže", kao pomoć za saniranje štete prouzrokovane požarom, koji je prije nekoliko dana izbio u jednoj od proizvodnih hala kompanije.

Kako navode u saopštenju Plantaža, firma Hemosan, koja se bavi sanitarnom i ekološkom zaštitom, kao poslovni partner kompanije, ovim gestom dala je svoj doprinos u bržem prevazilaženju aktuelnog stanja i saniranju nastale štete.

"Ovim putem, menadžmentu i vlasiku firme Hemosan, izražavamo veliku zahvalnost na razumijevanju i pruženoj podršci. Pružanje podrške i pomoći, kao i solidarnost, decenijama odlikuju način poslovanja kompanije '13.Jul–Plantaže', a ovaj gest firme Hemosan dokazuje da u kriznim situacijama crnogorska društvena zajednica ima veliko srce", naglašavaju u saopštenju Plantaža.

Kako dodaju, u požaru koji je prije dva dana, u jutarnjim satima, izbio u jednoj od hala kompanije "13. Jul – Plantaže", čiji uzrok utvrđuju nadležni organi, procjena načinjenje štete je u toku. Nakon utvrđivanja štete, javnost će blagovremeno biti informisana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније