Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

28. 01. 2022. 10:02   >>  11:02 44

CAREVIĆ

"Uvjeren da će Đoković biti ponosan Budvanin"

Predjsednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da se nada da će srpski teniser Novak Đoković biti ponosan na titulu počasnog građanina crnogorske metropole turizma koja mu je danas uručena. On mu je zahvalio što nikad nije postavljao distancu s narodom i što je podržao litije. Đokovića su ispred zgrade Opštine dočekali građani koji su mu pružili podršku.

Carević je kazao da je za njega i grad čast to što su dodijelili još jednu titulu najboljem svjetskom teniseru.

“Uvjeren sam da će Novak biti naš ponosni Budvanin i da će se ponositi i ovom titulom kao i svim koje je zavrijedio”, kazao je Carević.

On je kazao da je Đoković položio ispit istine na kom su drugi pali,  ostao je čovjek i ostao je svoj, dodao je on.

“Vi ste svojim trudom i radom pokazali kako se bori sa svoju porodicu i narod. Nikada nijeste stavili distancu između sebe i naroda. Nikada vam nećemo zaboraviti podršku koju ste dali litijama”, kazao je prvi čovjek Budve.  

Građani koji su se okupili ispred Opštine raširili su transparent "Budva je uz Novaka".

Đoković se zbog dešavanja na Australijan openu koji još traje nije obratio javnosti. 

 

Novak se pozdravio s okupljenim obožavateljima, probao priganice s medom i ušao u zgradu opštine gdje ga je dočekao Carević.

Skupština Opštine Budva tokom 2018. godine donijelaje  odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma.

 

Пратите нас на

Коментари44

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније