Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ P.R. ]

09. 01. 2022. 20:57 >> 21:05
2

MILOŠEVIĆ ZA PORTAL

Podržavam istragu, djelovati u skladu sa zakonom

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Rade Milošević rekao je za Portal RTCG da podržava istragu koja je najavljena vezano za navode da je službenik tog resora A.P. na društvenim mrežama prijetio "paljenjem na lomači" Srbima. On je odgovorio na naše pitanje da prokomentariše ovaj slučaj, imajući u vidu medijske navode da je pomenuti službenik bio njegov vozač. 

"Najoštrije osuđujem govor mržnje ma sa koje adrese dolazio. Podržavam istragu najavljenu od strane ministra Sekulovića. Ukoliko su navodi tacni, objavu smatram neprofesionalnom i neprimjerenom. Ovako djelovanje mora biti sankcionisano u skladu sa Zakonom", kazao je Milošević.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova najavili su da će pažljivo razmotriti navode da li je službenik tog resora A.P. na društvenim mrežama prijetio Srbima "paljenjem na lomači". Tu informaciju za Portal RTCG potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније