Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

22. 11. 2021. 12:36 >> 12:37

U PODGORICI

Sjutra završna konferencija o sprečavanju pranja novca

Završna konferencija "Sistem za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma u Crnoj Gori: prepreke efektivnom sistemu i put reformi" biće organizovana sjutra u okviru zajedničkog projekta Evropske unije i Savjeta Evrope - Projekta za borbu protiv ekonomskog kriminala u Crnoj Gori.

Početak konferencije planiran je za devet sati.

Uvodne riječi će na konferenciji imati ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, državni sekretar Ministarstva finansija i socijalnog staranja Janko Odović, šef Sektora za saradnju Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Ingve Ergstrom, šef Divizije za privredni kriminal i saradnju Savjeta Evrope Mustafa Ferati, te šefica Programske kancelarije Savjeta Evrope u Podgorici Evgenia Đakomopulu.

Konferencija će, kako je najavljeno, biti organizovana uz poštovanje epidemioloških mjera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније