Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

03. 11. 2021. 12:27   >>  12:28

U PRAVI ČAS

Donacija specijalnoj Bolnici za psihijatriju u Kotoru

ZU Specijalnu bolnicu za psihijatriju "Dobrota" Kotor posjetili su predstavnici hotela “Avala” i “Bjanka” koji posluju u okviru kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro", i tom prilikom uručili donaciju za štićenike ove kotorske ustanove.

 "Zahjev bolnice je bio za donacijom u vidu robe, pa je ona i stigla u brzom roku i to su prije svega posteljine, čaršafi, šliferi, navlake, jastuci i bademantili itd", navodi se u saopštenju. Ispred Bolnice donaciju je primila glavna medicinska sestra Žana Kuč i Filip Mihailović, službenik za upravljanje ljudskim resursima i administrativnim poslovima. 

"Naša bolnica je prepoznata od strane društveno odgovorne hotelske grupacije, gdje su nam namijenili značajnu robu koja je prijeko potrebna našim štićenicima. Ova saradnja kroz donaciju je jako bitna, gdje se javnosti ukazuje na bitnost i značaj društvene odgovornosti pravnih lica ali i pojedinaca. Mišljenja smo da se sva pravna lica, pored svojih redovnih aktivnosti, trebaju da usmjeravaju donacije posebno na ranjive društvene kategorije. Drago nam je da još uvijek postoji društvena odgovornost i empatija i hvala našim donatorima na divnoj donaciji", kazao je prilikom prijema donacije Mihailović.   

Izvršni direktor kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro", Nikola Kasalo kazao je da je "prevashodni cilj bio što prije odgovoriti na potrebu kotorske bolnice ali da se uputi i neka vrsta apela na solidarnost drugim privrednim društvima da, iako u vremenu otežanog poslovanja, ne zaborave na one kojima je baš sad ta pomoć i najpotrebnija". 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније