Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

19. 10. 2021. 09:39 >> 09:40
6

IZ LIČNIH SREDSTAVA

Ministarka Srzentić donirala KCCG-u 1.500 eura

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić donirala je iz ličnih sredstava Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) finansijsku pomoć u iznosu od 1.500 eura, saopšteno je iz najveće zdravstvene ustanove u zemlji.

“S obzirom na značaj KCCG, a cijeneći sve ono što činite za pacijente u ovim izazovnim vremenima, u šta sam se lično uvjerila kroz proces liječenja bliskog člana moje porodice, osjećam potrebu da uputim finansijsku pomoć u vidu donacije”, kazala je Srzentić.

Donirana sredstva su namijenjena za potrebe Klinike za neurohirurgiju (1.000 eura) i Klinike za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola (500 eura).

Direktorica KCCG Ljiljana Radulović zahvalila se ministarki Srzentić i pozvala ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer

“U ime svih zaposlenih, zahvaljujem gospođi Srzentić na donaciji Kliničkom centru Crne Gore. Imajući u vidu da KCCG zbrinjava sve najteže slučajeve iz cijele Crne Gore pozivam ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer. Svakako su nerijetki slučajevi kada, uz pomoć donacija prijatelja uspijevamo da nastavimo srčano i predano da radimo na unapređenju zdravstvene zaštite svih građana Crne Gore”, istakla je Radulović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније