Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 09. 2021. 15:50   >>  15:53 14

RADOVIĆ

Protesti nijesu bili mirni, ako su demonstranti bili naoružani

Ukoliko bude tačno da se na Cetinju koristilo oružje od strane demonstranata, onda to daje jedan drugačiji epitet samim protestima, kazao je programski direktor Građanske alijanse (GI) Milan Radović za Radio Crne Gore.

“Ne možemo više govoriti da su bili u pitanju mirni protesti, ukoliko su demonstranti bili naoružani”, kazao je Radović.
 
Navodi da su sada na potezu institucije.
 
“One moraju do kraja prikupiti sve informacije. U slučaju da dođu do činjenica da je neko od protestanata imao oružje i da ga je koristio, ta osoba svakako mora biti procesuirana,” rekao je Radović.
 
Napomenuo je, ipak, da to ne amnestira policiju od svih onih slučajeva gdje se utvrdi da je došlo do prekoračenja službenih ovlašćenja i do kršenja ljudskih prava.

Bojana Milićević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније