Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 07. 2021. 11:07 >> 11:08

SNP

Potrebno revitalizovati oštećeni dio Ljubovića

Sada je potrebno revitalizovati oštećeni dio Ljubovića time što će se na tom mjestu napraviti sadržaji koje žele građani Podgorice i koji će im boravak u ovom dijelu grada učiniti prijatnijim, saopštili su iz Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

"Odbor SNP Glavnog grada Podgorica izražava zadovoljstvo što je Glavni grad konačno odustao od daljeg rušenja brda Ljubović i donio odluku da ulica pored brda bude bliže zgradama, kao i da se ne gradi prvobitno planiranih dvanaest parking mjesta", navode u saopštenju.

Na ovaj način, kako ističu, građani Podgorice izvojevali su veliku pobjedu zaustavivši dalje odvaljivanje Ljubovića, simbola Glavnog grada, za koji su brojni Podgoričani posebno vezani.

Socijalistička narodna partija je, napominju, i prije tri mjeseca ukazivala na svu pogubnost ovakvih namjera čelnika Glavnog grada i insistirala da se prestane sa onim što je predstavljalo očigledan masakr brda Ljubović.

"Uz pomoć naših sugrađana, koji se nisu libili i da stanu pred bagere koji su uništavali ovaj prirodni biser, uspjeli smo da odvratimo gradonačelnika Ivana Vukovića i njegove prijatelje investitore od planiranog nauma", poručili su iz SNP-a.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica i dalje smatra da brda Ljubović i Goricu treba proglasiti parkovima prirode jer bi se na taj način najbolje sačuvala njihova vrijednost.

"Podgoričani su pokazali da su spremni da u svakom momentu odbrane ono što smatraju svojim prirodnim bogatstvom i da se neće libiti da ponovo stanu na kraj bilo kakvom pokušaju njegove uzurpacije. U tome će uvijek imati našu podršku", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније