Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

05. 06. 2021. 16:36 >> 16:36
1

NEZADOVOLJNI ZBOG SUBVENCIJA

Podstanari sjutra protestuju ispred Vlade

Udruženje podstanara Crne Gore - Moj Dom organizovaće sjutra protest ispred zgrade Vlade, jer nijesu obuhvaćeni subvencijma za utrošenu električnu energiju.

Predstavnici Udruženja saopštili su da je skup uredno prijavljen i da će biti organizovan u 18 sati.

Iz Udruženja su ranije kazali da su podstanari u Crnoj Gori bili izloženi neviđenoj diskriminaciji, jer su lišeni subvencija za utrošenu električnu energiju u naredna tri mjeseca, s obzirom na to da se ta pomoć odnosi samo na one na koje se vode brojila.

Oni su najavili da će na protestu ukazati na diskriminatorski odnos Vlade prema velikom dijelu građana i insistirati da se nađe model prema kojem bi i podstanari bili obuhvaćeni subvencijama.

Iz Udruženja su pozvali sve ljude dobre volje da im se pridruže u borbi za pravdu.

„Nijesu pozvani samo podstanari, već i stanodavci koji sa svojim podstanarima žive vrlo često i više godina, decenijama“, poručili su iz Udruženja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније