Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 04. 2021. 18:01 >> 18:44

OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU

Nakon presude odlučiće o statusu komunalnog policajca

Komunalna policija Glavnog grada Podgorica saopštila je da će, uz poštovanje pretpostavke nevinosti, a u skladu sa važećim materijalnim propisima, blagovremeno i u zakonski propisanoj proceduri, preduzeti sve mjere i radnje iz svojih nadležnosti u dijelu regulisanja radno-pravnog statusa osumnjčenog za obljubu djevojčice.

"Kako je postupak pred nadležnim tužilaštvom u toku, a u cilju očuvanja interesa samog postupka, nijesmo u zakonskoj mogućnost da do pravosnažnog okončanja postupka dalje informišemo javnost o ovom slučaju", kazali su iz Komunalne policije.

Komunalnom policajcu iz Podgorice O.R. koji se tereti da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom i nedozvoljene polne radnje određen je pritvor do 30 dana, nakon čega je sproveden u istražni zatvor.

Iz Komunalne policije ističu da najoštrije osuđuju svaki oblik nezakonitog i nasilničkog ponašanja, a posebno ovog za koje je osumnjičen zaposleni u Komunalnoj policiji. 

"Takođe, ovom prilikom apelujemo na javnost da se ne poistovjećuje odgovornost pojedinca sa kolektivnom odgovornošću Komunalne policije isticanjem kao bitne činjenice da je optuženi “komunalni policajac”, jer se na taj nači  nedvosmisleno narušava ugled Komunalne policije i svih zaposlenih u ovoj službi koji odgovorno i profesionalno obavljaju svoje poslove", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније