Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 12. 2020. 19:13 >> 19:13
5

ZAHVALILA NA SOLIDARNOSTI

Prva dama CG donacijom podržala diplomatski Božićni bazar

Ovogodišnji, 12. diplomatski Božićni bazar usljed epidemioloških uslova nije mogao biti održan u uobičajenom formatu. Na njemu su i ove godine prikupljena određena sredstva, što je donacijom podržala i prva dama Crne Gore Lidija Đukanović, a koja će Međunarodni klub žena uputiti u humanitarne svrhe, saopšteno je iz Kabineta Predsjednika Crne Gore.

Đukanović je uputila pismo predsjednici Međunarodnog kluba žena u Crnoj Gori Moniki Dmohovskoj povodom ovogodišnjeg Diplomatskog bazara.

"Posebno raduje da ste, iako u prilagođenoj formi, omogućili da lijepa tradicija novogodišnjeg bazara u Crnoj Gori nastavi svoj život i ove godine. Želim da još jednom pozdravim aktivnosti Međunarodnog kluba žena, i Vama i svim ambasadama u Crnoj Gori toplo zahvalim na iskazanoj solidarnosti i pomoći koja će biti upućena najugroženijim porodicama širom zemlje.

Pandemija je podsjetila na važnost saradnje, razumijevanja i zajedništva u savladavanju zajedničkih izazova današnjice. Njene posljedice nastavljaju da utiču na naš svakodnevni život, čineći postojeće socijalne i ekonomske probleme kompleksnijim, a one najranjivije u društvu dodatno ugroženim.

U uvjerenju da ćemo sljedeći Božićni bazar dočekati u ljepšim okolnostima i nastaviti saradnju, Vama lično, svim članicama Međunarodnog kluba žena, ambasadorima i predstavnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava u Crnoj Gori, Vašim mnogobrojnim partnerima, kao i svim građanima Crne Gore, želim srećne i radosne božićne i novogodišnje praznike.

Neka toplina našeg doma bude mjesto u kojem ćemo dočekati Novu 2021, u nadi da će nam svima donijeti mir, zajedništvo i prijeko potrebnu zdravstvenu sigurnost. Naše misli su posebno uz one koji su u borbi protiv koronavirusa izgubili svoje najbliže", navela je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније