Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: J.B.Č.

08. 08. 2020. 16:38   >>  18:56 8

DPS CETINJE

Osudili devastaciju novog mobilijara u parku na Cetinju

Odbor Demokratske partije socijalista Prijestonice najoštrije osuđuje vandalski čin devastacije novog mobilijara koji je nedavno postavljen u parku u Diviziji.

Iz te partije podsjećaju da je naporima lokalne uprave i DOO Komunalno Cetinje oplemenjen prostor u tom, stanovnicima tog dijela grada, omiljenom sastajalištu za odmor i rekreaciju, uređene staze, postavljene nove klupe i česma uz košarkaško igralište.

"Devastacijom zajedničke imovine, neodgovorni pojedinci su pokazali nedostatak svijesti i nepoštovanje mnogobrojnih odgovornih građana koji su pružili podršku akciji uređenja prostora Divizije", kazali su iz DPS-a.

Zato, kako ističu, očekuju reakciju nadležnih državnih organa u otkrivanju počinioca tog vandalskog čina.

"Ovakvi postupci nas neće obeshrabriti da nastavimo sa aktivnostima uređenja svih djelova našeg grada i stvaranja uslova za bolji kvalitet života naših građana", navodi se u saopštenju DPS-a Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније