Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

09. 06. 2020. 16:16   >>  16:13

NOVI MANDAT?

Ivošević ponovo predložen za dekana Pomorskog fakulteta

Prof. dr Špiro Ivošević je danas, na sjednici Vijeća Pomorskog fakulteta Kotor Univerziteta Crne Gore, ponovo predložen za dekana Pomorskog fakulteta, za mandatni period 2020-2023. godine.

Kako se navodi u saopštenju UCG, profesor Ivošević je bio jedini kandidat, kojemu su članovi Vijeća jednoglasno ukazali povjerenje. Njegov izbor treba da verifikuje Upravni odbor Univerziteta Crne Gore.

Na funkciji dekana Pomorskog fakulteta Kotor nalazi se od 25. septembra 2017. godine.

Ivošević je u akademsko zvanje vanrednog profesora za oblast Pomorske nauke na Pomorskom fakultetu Kotor izabran 2018. godine, dok je od 2005. obavljao dužnost rukovodioaca sistema kvaliteta na Fakultetu za pomorstvo.

Prije svog dekanskog mandata, bio je na poziciji prodekana za kvalitet i međunarodnu saradnju od 2014. godine.

Autor je 15 radova objavljenih u relevantnim naučnim časopisima, učestvovao je na 45 domaćih i međunarodnih konferencija, a bio je i aktivan na brojnim nacionalnim i međunarodnim projektima realizovanim na Pomorskom fakultetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније