Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

03. 03. 2020. 14:33 >> 14:30

CEDIS

Finansijska podrška karatistima Omladinca

Crnogorski elektrodistributivni sistem podržaće Karate klub Omladinac iz Podgorice sa četiri hiljade eura, koliko je vrijedan danas zaključen Ugovor o sponzorstvu sa ovim klubom.

"Ulaganjem u ovaj sve trofejniji sport, potvrđujemo već čvrsto zauzet kurs društveno odgvornog poslovanja", kaže se u saopštenju CEDIS-a.

Omladinac je osvojio titulu najboljeg podgoričkog kluba u prošloj godini, dok je njihov član i crnogorski reprezentativac, karatista Mario Hodžić proglašen za najboljeg sportistu Podgorice i Crne Gore.

“Karatisti su osvajanjem pet medalja na Evropskom prvenstvu potvrdili da je karate među najtrofejnijim sportovima u Crnoj Gori, čemu Omladinac u značajnoj mjeri doprinosi. Ponosni smo na našeg partnera i čast nam je što smo dio ovog uspješnog tima", kazala je šefica Službe za kroprativne komunikacije u CEDIS-u, Marija Jovović.

Ona je rekla da CEDIS strateški planira i realizuje projekte koji imaju širi društveni značaj.

"Naročito nam je drago kada rezultati potvrde ispravnost našeg izbora. Jedno je sigurno - da možete računati na nas”, kazala je Jovović.

Jedna od najsjajnijih članica ove zlatne karate porodice Marina Raković je istakla da je podrška CEDIS-a izuzetno važna jer sportistima omogućava kvalitetnu pripremu, usresređenost na rad, dodatnu motivaciju, što na kraju rezultira i uspješnim nastupima na takmičenjima.

“Nadam se da ćemo u budućnosti imati još bolju saradnju i posebno me raduje što uspješne i profitabilne kompanije prepoznaju “Omladinac” kao partnera, jer podrška okoline je definitivno dodatan vjetar u leđa”, zaključila je Raković.

CEDIS izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu.

Vrijednost ugovora o sponzorstvu, koji su zaključeni prethodne godine, iznosi oko sto hiljada EUR, od čega su se već godinama kao prioritetni partneri profilisali Vaterpolo i plivački savez, Rukometni, Streljački savez i Karate klub Omladinac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније