Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 06. 2016. 23:13 >> 22:58

HUMANITARNA AKCIJA

Voli donirao novac bolnici u Kotoru

Kompanija Voli je povodom 21 godine postojanja, donirala sredstva Opštoj bolnici Kotor i JZU Kliničkom centru Crne Gore.

"Sa ciljem da se ljekarima omogući efikasniji rad i unaprijedi zdravstvena usluga, pomognuta je kupovina savremenih uređaja za djagnostiku i terapiju, kao i opreme koja je u ovom trenutku najpotrebnija ovim zdravstvenim ustanovama. Tako je Kompanija Voli donacijom u iznosu 5000 eura, pomogla Opštoj bolnici Kotor, da plaćanjem PDV-a, realizuje donaciju Rotary kluba Budva, koja sadrži medicinsku opremu za porodilište, neonatalnu i pedijatrijsku intezivnu njegu, operacionu salu, kao i prateću opremu za pripremu i testiranje, koja će doprinjeti unaprjeđenju pružanja zdravstvenih usluga budućim majkama i djeci iz primorskih opština", navodi se u saopštenju.

Ističu da je donacija koja je upućena Kliničkom centu Crne Gore, u iznosu od 22.813 eura, namjenjena kupovini video kolonoskopa za gastroenterološko odjeljenje i aparata za magnetnu terapiju za potrebe Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Podsjećaju da to nije prva donacija Kliničkom centru, a sigurno je da neće biti poslednja, imajući u vidu visoko razvijenu svijest Kompanije o društvenoj odgovornosti.

"Kompanija Voli kao dio zajednice, svjesna je važnosti i potrebe vlastitog uticaja na unapređenje opštih društvenih uslova, promocije pravih vrijednosti i jasno definisanoj svijesti o društvenoj odgovornosti. Osim donacijskih projekata širokog spektra, značajna je i njena sponzorska djelatnost, primarno kad je riječ o promociji sporta, gdje se najveća sredstva i angažman ulažu u podršku projektima društvene važnosti i uticaja na mlade u smislu razvijanja zdravih stilova života, (kao što je KK Budućnost)", dodaju u saopštenju.

Dodaju da je Voli učesnik i organizator niza humanitarnih akcija, kontinuirano podržava organizacije i udruženja koja se bave zaštitom i pomoći ugroženim socijalnim kategorijama, pruža pojedinačne pomoći i pomoć društvenoj zajednici u situacijama izražene potrebe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније