Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ rtcg.me ]

25. 04. 2023. 18:05 >> 18:05
2

KOVAČEVIĆ

Potpisana Povelja o bratimljenju opština Nikšić i Istočno Novo Sarajevo

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević saopštio je da je potpisana Povelja o bratimljenju opština Nikšić i Istočno Novo Sarajevo.

"Danas sam sa mojim kolegom Jovanom Katićem potpisao Povelju o bratimljenju opština Nikšić i Istočno Novo Sarajevo. Pored toga, saradnja je uspostavljena između turističkih organizacija Istočnog Sarajeva i Nikšića kao i Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo i JU Zahumlje. Nakon sastanka otvorili smo vještačko jezero u Dečanskoj ulici i zasadili drvo prijateljstva dvije opštine", rekao je Kovačević.
Kako je rekao, osim kulturnih i duhovnih veza Nikšić i Istočno Novo Sarajevo razmijenjivaće iskustva i ideje o privrednom i infrastrukturnom razvoju opština. 

"U čemu će nam iskustvo Istočnog Novog Sarajeva kao mladog grada koji se brzo razvija veoma koristiti", poručio je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније