Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

04. 10. 2022. 11:47   >>  11:48

UPRAVA POLICIJE

Bar: Krivično procesuirane tri osobe, jedna uhapšena

Barska policija krivično je procesuirala tri osobe od kojih je jedna uhapšena, saopšteno je iz Uprave policije.

Krivično djelo krađa stavlja se na teret maloljetnom A.L. (17) koji je, kako se sumnja, 29. septembra oko 05.30 časova ušao u unutrašnjost jedne pekare i koristeći nepažnju zaposlenih, otuđio novac iz registra kase, te se udaljio sa lica mjesta. Protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga sumnjiči se N.H. (30).

"Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru, policijski službenici su izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.H. u mjestu Dobra voda i tom prilikom pronašli opojnu drogu marihuana ukupne težine 15,4 grama kao i vagu za precizno mjerenje", navodi se u saopštenju.

Dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru naložio je da se protiv N.H. u redovnom postupku podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Napad na službeno lice u vršenju službene radnje je krivično djelo koje se na teret stavlja M.Z. (30) iz Bijelog Polja, stalno nastanjen u Baru koji je, kako se sumnja, 2. oktobra oko 02.30 časova zaustavljen kao učesnik u saobraćaju od strane saobraćajne patrole radi kontrole.

"M.Z. je odbio da se podvrgne alkotestiranju, te zatim verbalno napao dva policijska službenika, nakon čega jednog od njih i fizički, nanoseći mu tom prilikom lakše tjelesne povrede. Tužilac koji je upoznat sa događajem je naložio da se M.Z. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje", navode iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније