Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

T.G.

22. 02. 2022. 22:33   >>  22:33

DO 25. FEBRUARA

Produžen rok za prijave za razvoj ženskog preduzetništva

Iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i investicije obavještavaju da je produžen rok za prijave za učešće u programu podrške razvoja ženskog preduzetništva do 25. februara.

"Podsjećamo, partnerske organizacije Lokalnog partnerstva - Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije i Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi, Zavod za zapošljavanje Crne Gore - područna jedinica Herceg-Novi, Fakultet za menadžment Herceg-Novi, NVO Ksena, „Perla“ doo pozivaju sve zainteresirane nezaposlene ženske osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave za učešće u programu podrške razvoju ženskog preduzetnišva", navodi se u saopštenju.

Program podrške realizuju partneri u okviru projekta „PODRŠKA RAZVOJU ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA“ koji se sprovodi u okviru programske šeme „World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery“, koju finansira Fond za dobro upravljanje, jedinica Kancelarije za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj vlade Velike Britanije, a realizuje Međunarodna organizacija rada.

"Cilj projekta je dalji razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici i poboljšanja inkluzivne preduzetničke strukture, na području opštine Herceg-Novi" navodi se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније