Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ rtcg.me ]

04. 02. 2023. 17:35   >>  17:31

POLICIJA

Prijave zbog oružja i municije, ali i droge

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac jutros su zajedno sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje, a postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretrese na dvije lokacije. Policija je izvršila pretrese stanova i drugih prostorija koje koriste N.R. (48) i M.S. (44) na teritoriji Mojkovca.

"Pretresom na lokaciji koju koristi M.S. policija je pronašla i oduzela pištolj kalibra 9mm bez fabričkog broja, 21 komad municije različite vrste i kalibra, kao i okvir od oružja i 12 komada tableta sa liste opijata.  Po nalogu nadležnog državnog tužioca u odnosu na pronađeno oružje i municiju protiv M.S. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je u vezi pronađenih tableta protiv M.S. podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", piše u saopštenju. 

Uz to je rečeno da su u posebnoj akciji službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva od jedne maloljetne osobe oduzeli pištolj sa devet komada municije.

"Pripadnici policije su izvršili kontrolu pet maloljetnih osoba na području Budve, kojom prilikom je kod jednog od njih pronađen pištolj TT M57 kalibra 7,62mm i devet komada municije za taj pištolj. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela", navedeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније