Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.С.

25. 01. 2023. 11:20   >>  11:17 2

POLICIJA RASVJETLjAVA SLUČAJ

Zapaljen automobil u Beranama

Automobil Beranca S.B. zapaljen je jutros oko četiri sata ispred stambene zgrade u Ulici 29. novembar. Portalu RTCG su iz policije kazali da je automobil vjerovatno poliven benzinom i zapaljen.

"Izvršen je uviđaj i radimo na rasvjetljavanju slučaja. Privedeno je više lica, ali za sada niko nije zadržan", kazali su iz policije.

Bračni par S.B. i M.B. važe za skromne, ugledne i mirne ljude. Oni su Portalu RTCG kazali da nemaju nikakvu pretpostavku i sumnju ko bi i zbog čega to mogao učiniti.

Za kraće vrijeme ovo je u Beranama treći incident.

Početkom mjeseca je policajcu interventne jedinice V. Š. podmetnut eksploziv pod automobil u naselju Dolac, a nešto kasnije je bačen eksploziv u dvorištu porodične kuće G.J. i Ž.J. U oba slučaja je, kao i u ovom, napravljena veća materijalna šteta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније