Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.С.

20. 01. 2023. 16:32 >> 16:39

U KCCG

Podlegao povredama suvozač iz udesa u tunelu Lokve

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u Podgorici povredama je podlegao Alen Cikotić (34) iz Berana, koji je bio suvozač u udesu u tunelu Lokve, između Berana i Rožaja.

U tom udesu, koji se dogodio 5. janura, na mjestu je život izgubio i Senad Kalac (29) iz Rožaja, koji je bio za volanom drugog automobila.

Po rješenju Osnovnog suda iz Berana u pritvoru se nalazi Adnan Cikotić (31), koji je vozio automobil u kojem je bio i njegov brat, koji je danas podlegao povredama.

Tužilac Adnana tereti da je učinio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti bezbjednosti saobraćaja, odnosno da je ugrozio saobraćaj i doveo u opasnost živote i tijela ljudi, na način što se vozilom nije kretao desnom stranom kolovoza u smjeru kretanja, već je prešao na lijevu kolovoznu traku usljed čega je došlo do čeonog kontakta sa putničkim motornim vozilom iz suprotnog pravca.

Još uvijek nema informacije iz Višeg državnog tužilaštva da li je protiv nekoga sa snimaka koji su kružili društvenim mrežama nakon tog udesa, pokrenuo postupak po službenoj dužnosti.

Na snimcima se, naime vidi kako jedan broj lica nasrće na zdravstvene radnike i policajce navodno zbog toga što hitna pomoć iz Berana nije htjela da preveze povrijeđeno lice.

Iz Ministarstva zdravlja su odmah osudili širenje uznemirujućih snimaka i pozvali da se poštuje obrazloženje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u kojem je objašnjeno da je kod jedne osobe na licu mjesta konstatovana smrt, i da se, poštujući zakon, stradalo lice moralo ostaviti na mjestu nesreće zbog uviđaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније