Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

17. 01. 2023. 07:01 >> 07:36

U BEOGRADU

Međunarodna potjernica za CG državljaninom osumnjičenim za ubistvo djevojke

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor i naložio raspisivanje međunarodne potjernice za crnogorskim državljaninom J. G. (24) osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio I.K. (26) na Zvezdari u njenom stanu.

Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bjekstva, da ne utiče na svjedoke i usljed uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparolka Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Kako je ranije saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, naredbom o sprovođenju istrage J. G. se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprijećena kazna doživotnog zatvora, prenosi RTS.

Sumnja se da je osumnjičeni, I.K ugušio, a potom zaključao stan i napustio teritoriju Srbije.

Tijelo devojke pronađeno je u stambenoj zgradi na Zvezdari 24. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније