Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

П.Р.

12. 01. 2023. 15:20 >> 15:15

OBAVIJEŠTEN TUŽILAC

Bar: Zbog krađa krivično će odgovarati tri maloljetne osobe

Barska policija je, zbog sumnje da su izvršili krivična djela krađa na štetu tri osobe, podnijela krivične prijave, odnosno obavještenje tužiocu, protiv tri maloljetna lica starosti 16, 15 i 13 godina, saopštila je Uprava policije.

Barska policija je, zbog sumnje da su izvršili krivična djela krađa na štetu tri osobe, podnijela krivične prijave protiv tri maloljetne osobe starosti 16, 15 i 13 godina

Dva maloljetna lica su, kako se sumnja, 17. decembra 2022. oko 15 sati na parking prostoru u blizini jednog hotela, iz vozila ukrali novac u iznosu od oko 700 eura i jedan mobilni telefon.

Takođe, sumnja da se da su još jednu krađu izvršili 22. decembra oko 19 sati i 30 minuta kada su iz parkiranog vozila ispred jednog marketa ukrali novac u iznosu od oko 300 eura.

Policija je podnijeli krivičnu prijavu protiv još jednog maloljetnog lica starog 15 godina koji je, kako se sumnja, ukrao električni motocikl koji je se nalazio na parking prostoru u blizini jedne plaže u Sutomoru.

"Sa događajima je upoznat nadležni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem su nalogu protiv maloljetnika podnijete krivične prijave", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније