Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.Г. /М.Т.

09. 12. 2022. 17:13 >> 17:16
3

OGLASIO SE ADVOKAT

Aković: Čađenović negirao krivicu

Specijalni tužilac Saša Čađenović negirao je izvršenje krivičnih krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, kazao je novinarima njegov advokat Lazar Aković. Istakao je da u cilju nesmetanog izvođenja postupka ne može da iznosi bilo kakve činjenice vezano za saslušanje osumnjičenog Saše Čađenovića.

"Jedino mogu da se izjasnim da je Čađenović kategorično negirao izvršenje predmetnih i krivičnih djela koji mu se stavljaju na teret", kazao je Aković.

Istakao je da je tužilac donio rješenje o zadržavanju.

"Tužilac je donio rješenje o zadržavanju, to još i sam nisam pogledao tako da ću se najvjerovatnije blagovremeno izjasniti o žalbi", kazao je Aković.

Kazao je da se Čađenoviću stavljaju na teret dva krivična djela.

"Na teret mu se stavljaju dva krivična djela, stvaranje kriminalne organizacije, tj. pripadništvo u istoj i krivično djelo zloupotreba službenog položaja", istakao je Aković.

Naveo je da ne želi svojim izjavama na bilo koji način da ometa postupak.

Podsjetimo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) specijalnom državnom tužiocu Saši Čađenoviću stavlja na teret da je u periodu od sredine 2020. do ove godine, postao pripadnik kriminalne organizacije "Kavački klan“.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније