Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

08. 12. 2022. 16:24   >>  09. 12. 2022. 08:20 3

ZLOUPOTRIJEBLjENO IME POSLANIKA DF-A

Dojava o bombi stigla sa lažnog mejla Milana Kneževića

Premijer Dritan Abazović rekao je na sjednici Vlade da policijskom kontrolom u zgradi Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda nije nađen eksploziv, i da je stanje redovno. Naglasio je da je dojava o podmetnutoj bombi stigla sa lažnog imejl naloga Milana Kneževića, poslanika DF-a. Abazović je rekao da je Kneževićevo ime zloupotrijebljeno, i apelovao je na istražne organe da ispitaju ko stoji iza ove lažne dojave.

Abazović je na sjednici Vlade saopštio da su ranije stizali i mejlovi sa lažnog naloga direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ističući da su istražni organi na potezu.

Oko 12 časova evakuisana je zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici zbog dojave da je postavljena bomba. Dojava o podmetnutoj bombi poslata je elektronskom poštom na adresu Višeg suda, ali su evakuisani i Vrhovni i Apelacioni, s obzirom da se nalaze u istoj zgradi.

Viši sud je, kako saopštavaju u Višem sudu, danas primio imejl da će u 12 časova biti "dignut u vazduh". O tome je odmah obaviještena Uprava policije i sprovedena evakuacija.

"Trenutno se vrši pregled prostorija, a o više detalja vezano za adresu sa koje je upućen mejl se ne možemo izjašnjavati u cilju nesmetanog vođenja istrage", kazali su ranije iz Višeg suda.

Sudije i zaposleni su napustili zgradu.

Saobraćaj u ulicama koje vode ka sudu bio je zaustavljen. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније