Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

25. 10. 2022. 16:50   >>  26. 10. 2022. 07:43 1

NA SLOBODI

Verica Maraš puštena iz pritvora

Bivša direktorica "Plantaža" Verica Maraš puštena je danas iz pritvora, potvrdila je za Portal RTCG savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Marija Raković.

Ona je pojasnila da Specijalno tužilastvo u slučaju Verice Maraš nije predlagalo produženje pritvora.

Advokat Verice Maraš Dejan Radinović je za TVCG kazao da je ona napustila UIKS, te da joj je istekao pritvor koji joj je prethodno odredio Viši sud u Podgorici.

Maraš se konkretno sumnjiči da je učestvovala u zaključenju štetnog vansudskog poravnanja između kompanija “Plantaže“ i “OMP Inženjering“ vezanu za zajedničku proizvodnju briketa.

Ona je uhapšena 23. avgusta u okviru istrage tokom koje su 11. jula uhapšeni nekadašnji predsjednik i članovi Odbora direktora “Plantaža“ Veselin Vukotić, Božo Mihailović, Duško Perović kao i Đorđije Rajković i Sead Šahman koji su u međuvremenu pušteni iz pritvora.

Tada je uhapšena i Anica Hajduković koja je nakon saslušanja u SDT-u puštena da se brani sa slobode.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније