Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ T.S. ]

06. 10. 2022. 13:55   >>  13:55

BERANE

Osumnjičenom za nasilje u porodici pritvor 30 dana

Berancu B.J. određen je pritvor do trideset dana zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Predsjednik Osnovnog suda i sudija za istragu Ivan Dosljak u rješenju o pritvoru je naveo da je B.J. osumnjičen da je prekršio mjeru zaštite od nasilja u porodici, odnosno zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja i uhođenja svoje bivše supruge K.I. koju mu je ranije odredio Sud za prekrsaje.

Osumnjičeni je 13. septembra došao na radno mjesto bivše supruge u beranski Doma zdravlja, i na hodniku je udario otvorenom šakom u lice.

Nekoliko dana kasnije, 4. oktobra, opet je došao u Dom zdravlja i čekao je sat vremena ispred kancelarije, gdje se oštećena zaključala.

Istog dana oko 15.30 sati došao je ispred njenog stana i predao joj baterijsku lampu umotanu u papirnu maramicu, rekavši joj da su sada na lampi njeni otisci i da je to pokušaj ubistva, što je, kako se navodi u rješenju u pritvoru, kod njegove bivše supruge izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније