Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М. / Р.Б.

27. 09. 2022. 08:22   >>  22:48

NASELjE KONIK

Koljenović pucao na policiju, pa ubijen

Podgoričanin Fadil Koljenović ubijen je u pucnjavi koja se jutros dogodila u naselju Konik. Stradali je bio jedan od osumnjičenih za bombaški napad na kuću policajca Eća Mervana. TVCG saznaje da je Koljenović zapucao na policiju, koja je potom uzvratila i teško ga ranila. Osumnjičeni napadač je preminuo u Kliničkom centru.

Reporterka TVCG javlja da su istražitelji završili uviđaj.  Kako se moglo vidjeti, ulazili su u kuću osumnjičenog napadača, ali i u susjednu. 

Ulica u kojoj se dogodila likvidacija bila je satima zatvorena za saobraćaj. Državna tužiteljka nije davala izjave za medije. 

"Prilikom rasvjetljavanja događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dvije eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F.K. i R.A", navodi se u saopštenju policije.

Kako navode, prilikom hapšenja, u razmjeni vatre sa policijom ubijen je F.K.

"Prilikom hapšenja u naselju Konik, F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje usljed čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći. On je usljed zadobijenih povreda preminuo", ističu iz policije.

Drugi napadač, R.A. je uhapšen i priveden u službene prostorije.

"Uviđajne radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom su u toku, a o dalje preduzetim aktivnostima će javnost biti blagovremeno obaviještena", navode iz policije.

Iz policije navode da je jedna bomba eksplodirala, a druga ne, te da je napravljena manja materijalna šteta.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније