Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

14. 09. 2022. 08:49 >> 08:45

SUD ZA PREKRŠAJE - KOTOR

Zbog porodičnog nasilja 30 dana zatvora

Sutkinja suda za prekršaje u Budvi – ođeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je juče u hitnom postupku okrivljenom P.M. iz Kotora (35) izrekla kaznu zatvora od 30 dana zbog počinjenjog nasilja u porodici.

“Okrivljeni je 12. septembra u popodnevnim satima u mjestu Radanovići prijetio svojoj supruzi P.T. da neće biti ni nje, ni cijele porodice među živima”, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Uz kaznu zatvora su mu izrečene zaštitne mjere zabrane približavanja žrtvi nasilja, kao i zabrana njenog uznemiravanja i uhođenja u trajanju od godinu.

“Okrivljeni je ranije i krivično osuđivan zbog istovrsnog krivičnog đela. Zbog bojazni da ne ponovi prekršaj, odmah po izricanju kazne je upućen u UIKS Spuž”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније