Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ I. P. ]

25. 08. 2022. 18:29 >> 18:26

ODT NIKŠIĆ

Pritvor zbog sumnje da je kršio mjere zaštite od nasilja u porodici

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Nikšiću odredilo je pritvor M.N. zbog sumnje da je prekršio mjere zaštite od nasilja u porodici.

To je saopštila državna tužiteljka i portparolka u ODT-u Nikšić Vjera Mićunović.

"Na prijedlog dežurnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, određen je pritvor M.N, zbog osnovane sumnje da je prekršio mjere zaštite od nasilja u porodici koje mu je sud odredio na osnovu zakona - udaljenje iz stana i zabranu približavanja njegovoj majci i na taj način izvršio produženo krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici", saopštila je Mićunović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније