Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

24. 08. 2022. 14:05 >> 14:04

PODGORICA

Uhapšen osumnjičeni za porodično nasilje, pronađeno oružje

Podgorička policija uhapsila je M.M. (68), kojem se na teret stavljaju krivična djela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon prijave za porodično nasilje protiv M.M, izvršen je pretres njegove porodične kuće, po naredbi Osnovnog suda u Podgorici.

"Tom prilikom policija je pronašla i oduzela oružje u ilegalnom posjedu – improvizovani revolver, 16 komada municije različitog kalibra, okvir i cijev pištolja, kao i pištolj CZ kalibra 9 mm, 19 komada municije, revolver Nagant, lovačku pušku i 12 komada municije, za koje je ovo lice posjedovalo oružne listove čija je važnost istekla", saopštili su iz policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније