Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

08. 08. 2022. 15:07 >> 15:11

PO NACIONALNOJ POTJERNICI

Rožajac uhapšena zbog razbojništva iz 2016.

Službenici Uprave policije uhapsili su Z.M. (55) iz Rožaja, zbog sumnje da je 2016. počinio krivično djelo razbojništvo.

Policija je za njim traga od 2016. zbog sumnje da je tada sa D.S. iz Čačka izvršio to krivično djelo na štetu dvije osobe.

Oni su, kako se sumnja, aprila 2016. ušli u stan u Baru u kojem su boravile dvije osobe, gdje su koristeći suzavac i elektro šoker onesposobili jednu osobu, a potom ukrali 5.000 eura.

“Barska policija je istog dana kada je djelo izvršeno lišila slobode D.S. i on je tada priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici, dok se Z.M. dao u bjekstvo”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Po povratku u Crnu Goru, 6. avgusta 2022. godine Z.M. je u Rožajama uhapšen po nacionalnoj potjernici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније