Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

24. 07. 2022. 15:14   >>  15:12

GORNJA MORAČA

Izgorjela kuća u selu Starče

U požaru u selu Starče i Gornjoj Morači izgorjela je kuća. Ona je bila u vlasništvu B.Č. iz Kolašina.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Kolašin Željko Darmanović kazao je da su u akciju gašenja požara krenuli odmah nakon su obaviješteni.

"Služba zaštite i spašavanja je obaviještena u 10 sati i 9 minuta i odmah su krenuli ka Gornjoj Morači. Vatra je prema tim prvim informacijama koje smo dobili sa terena bila intezivna i bila je zahvatila veći dio kuće.Ono što je bilo najteže je, daljina jer se požar dogodio skoro 40 km od naše Službe, a požar je primijećen kada je bio u 'razgoreloj' fazi. Kada je naša ekipa stigla samo smo lokalizovali požar, da se vatra sa kuće koja je izgorela ne širi dalje", kazao je Darmanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније