Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ rtcg.me/Vanja Rakonjac TVCG ]

23. 07. 2022. 15:14   >>  18:56 2

PUT MOJKOVAC - RIBAREVINE

Autom udario u autobus, povrijeđen državljanin Srbije

Muškarac Z.S. (68) iz Srbije zadobio je teže porede u udesu koji se dogodio u mjestu Lepenac u blizini Mojkovca, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.

Iz policije dodaju da je oko 13 sati i 45 minuta automobil udario u autobus.

"Povrijeđeni je upućen u bolnicu na liječenje", kazali su iz OKC-a.

Saobraćaj na Putu Mojkovac - Ribarevine u mjestu Lepenac jedno vrijeme je bio u prekidu, a kasnije se saobraćalo, ali usporeno.

Kako javlja reporterka TVCG, u Mojkovcu je došlo do lančanog sudara. Na sreću povrijeđenih nema. Saobraćaj je oko dva sata bio u prekidu i upravo je završen uviđaj koji će pokazati uzroke nezgode.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније