Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

07. 07. 2022. 11:13   >>  11:27

UPRAVA POLICIJE

Tri osobe uhapšene u Budvi prijetnjama iznudili 30.000 eura

Službenici Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, uhapsili N.P. (29) iz Nikšića, S.P. (25) iz Budve i I.R. (35) iz Berana zbog sumnje da su izvršili krivično djelo iznuda na štetu B.K. Prilikom lišenja slobode kod osumnjičenih je pronađen novac u iznosu od 4.600 eura. U dužem vremenskom periodu oni su od oštećenog iznudili 30.000 eura.

Kako navode u saopštenju, osumnjičeni su lišeni slobode sinoć i sprovedeni su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilštvu u Kotoru na dalju nadležnost i postupanje.

"Ova lica su, kako se sumnja, od novembra 2021. godine do kraja juna ove godine, u namjeri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, prijetnjom od B.K. iznudili više hiljada eura, na način što su upućivali pozive oštećenom i neposredno se sastajali sa njim kao navodni posrednici između oštećenog i lica iz Kotora kojima je B.K. dugovao novac na ime navodno propalog posla. N.P., S.P. i I.R. su 29. juna otišli u kuću u kojoj živi otac oštećenog B.K., kojom prilikom su od njega zahtijevali da obezbijedi novac do 5. jula upućivajući mu prijetnje. Potom je N.P. 2. jula pozvao oštećenog B.K. koji mu je tada saopštio da se još uvijek nije snašao za novac, nakon čega mu je N.P. uputuo niz prijetnji po život i živote članova njegove porodice. N.P. je juče došao u Budvu i sastao se sa majkom oštećenog B.K. koja mu je tom prilikom predala novac u iznosu od 4.600 eura", navode u policiji.

Osumnjičeni su od B.K. navedenim radnjama iznudili novac u iznosu od oko 30.000 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније