Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

04. 07. 2022. 19:42   >>  19:40

OSUMNJIČENI SARADNIK MEDENICE

Predao se Marko Vučinić, određeno zadržavanje do 72 sata

Osumnjičeni član grupe Miloša Medenice, Podgoričanin  Marko Vučinić, dana se predao tužiocima. Vučinića Specijalno državno tužilaštvo tereti da je sarađivao sa Milošem Medenicem, osumnjičenim da je formirao kriminalnu organizaciju.

Vučinić je u pratnji advokata Miloša Vuksanovića došao u Specijalno državno tužilaštvo (SDT). 

Advokat Vuksanović nam je rekao da je njegovom branjeniku određeno zadržavanje do 72 sata.

Uz to je negirao optužbe SDT-a.

"On je u potpunosti negirao sve što mu se stavlja na teret. Predmet ima oznaku tajnosti", pojasnio je Vuksanović za Portal RTCG. 

Sin bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, Miloš Medenica, uhapšen je i zadržan krajem maja. 

Vesna Medenica je 17. aprila u kasnim večernjim satima uhapšena na podgoričkom aerodromu.

Potom su uhapšeni policajac Milorad Medenica, službenica Uprave carina i prihoda Ivana Kovačević, bivši fudbaler Luka Bakoč i Vasilije Petrović, sin vlasnika kompanije „Cijevna komerc“.

Osim njih, na listi osumnjičenih za pripadništvo u kriminalnoj organizaciji Miloša Medenice su i Marko Vučinić, Nikola Raičević, Marko Popović, Bojan Popović, Darko Lalović, Petar Milutinović i Radomir Raičević, kao i firma "Kopad kompani“ iz Nikšića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније