Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

29. 06. 2022. 11:34 >> 14:51
1

UGROZIO SIGURNOST

Uhapšen jer je prijetio pištoljem u prostorijama IJZCG

Podgoričanin J.O. (63) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je, kako navode u Upravi policije, 27. juna oko 14 sati u holu Instituta za javno zdravlje u Podgorici, nakon kraćeg razgovora sa doktoricom Sandrom Đuranović, izvadio pištolj marke CZ 99 kalibra 9 mm, koji joj je prislonio na stomak.

"Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi J.O. i tom prilikom pronašla pištolj marke Zastava M-70 kalibra 7,65 mm sa oružnim listom i sedam komada municije, pištolj CZ 99 kalibra 9 mm sa oružnim listom i 11 komada municije, lovačku pušku sa oružnim listom, kao i pištolj Zastava M-70 kalibra 7,65 mm bez oružnog lista i tri komada municije", navode u saopštenju.

Uz krivičnu prijavu priveden je na dalju nadležnost tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. ODT formiralo je krivični predmet protiv J.O., i nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje do 72 časa. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније