Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

15. 06. 2022. 12:34 >> 12:33

ODREĐENO MU ZADRŽAVANJE

Kotor: Maloljetnik uhapšen zbog pljačke kladionice

Kotorska policija uhapsila je maloljetnog N.M. (17) koji se sumnjiči da je iz sportske kladionice otuđio 400 eura.

"Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Kotor je 13. juna u 21.57 časova prijavljeno da je u jednoj sportskoj kladionici u mjestu Dobrota u tom gradu, od strane nepoznatog lica izvršeno razbojništvo", saopštili su iz policije. 

Prijavljeno je da je nepoznato lice sa kačketom na glavi i maskom na licu, ušlo u objekat, te je uz prijetnju oštrim predmetom od zaposlene otuđilo 400 eura.

"Kotorska policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, u kratkom roku identifikovala i locirala izvršioca krivičnog djela razbojništvo, maloljetnog N.M. (17)", dodaje se. 

N.M. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније