Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ rtcg.me ]

04. 05. 2022. 11:26 >> 16:23
9

U SDT-U

Petar Knežević saslušan, tvrdi da je snimak montiran

Pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice (PTJ) Petar Knežević saslušan je u svojstvu građanina u Specijalnom policijskom odjeljenju (SPO). Kako Portal RTCG saznaje, tokom saslušanja Knežević je negirao sve što mu se stavlja na teret, a povodom audio snimka o dešavanjima na Cetinju od 4. i 5. septembra prošle godine.

Advokat Kneževića, Dražen Medojević, kazao je da je njegov branjenik tokom saslušanja tvrdio da je riječ o snimku koji je montiran.

Medojević je za TVCG kazao da je Knežević tokom saslušanja tvrdio da je riječ o snimku koji je montiran u cilju njegove kompromitacije i negirao sve što mu se stavlja na teret.

"On je dao izjavu Specijalnom policijskom odjeljenju kao građanin. Bio sam prisutan. Izjava je bila veoma kratka. Knežević je rekao da snimak nije autentičan, odnosno nije istinit. Da je montiran u cilju diskreditacije i kompromitacije kao pripadnik Protivterorističke jedinice (PTJ). Istakao je da je ponosan kako je sprovedena ta akcija 5. septembra na Cetinju. Da je sprovedena u skladu sa zakonom o pravilima službe i da su u toj akciji, isključivo, učestvovali pripadnici Uprave policije", rekao je Knežević.

Podsjetimo Specijalno državno tužilaštvo prethodno je izdalo nalog da se Knežević sasluša povodom objavljenog audio snimka u kome se prepričavaju događaji sa Cetinja početkom septembra, kada je ustoličen mitropolit Joanikije.

Predsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović kazao je ranije da ne želi da afera u vezi sa snimkom Kneževića pokrije aferu u vezi s bivšom predsjednicom Vrhovnog suda Vesnom Medenicom

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније