Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

TVCG [ R.B. ]

03. 05. 2022. 19:32   >>  19:36 6

ADVOKAT ZA TVCG

Knežević će sjutra biti dostupan državnim organima

Policijski službenik Petar Knežević sjutra će biti dostupan državnim organima, potvrdio je za TVCG njegov advokat Dražen Medojević.

Medojević je kazao da je Knežević bio van Crne Gore na takmičenju.

Specijalno državno tužilaštvo prethodno je izdalo nalog da se Knežević sasluša povodom objavljenog audio snimka u kome se prepričavaju događaji sa Cetinja početkom septembra, povodom ustoličenja mitropolita Joanikija.

PPredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović kazao je ranije danas da ne želi da afera u vezi sa snimkom Kneževića pokrije aferu u vezi s bivšom predsjednicom Vrhovnog suda Vesnom Medenicom. On ocjenjuje i da postoji ambicija da se tako nešto i učini.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније