Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ I. P. ]

28. 04. 2022. 14:14 >> 14:18
2

U BARU

Uhapšen osumnjičeni za napad na direktora Fonda PIO

Crnogorska policija uhapsila je danas jednu osobu zbog, kako su saopštili, fizičkog napada na vršioca direktora Fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje (PIO).

"Službenici Uprave policije u Baru su lišili slobode D.L. (74) iz Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda na štetu Ranka Aligrudića, v.d direktora Fonda PIO", saopštila je policija.

Sumnja se, kako navode, da je D.L. u jutarnjim časovina u Ulici Rista Lekića fizički napao Ranka Aligrudića u trenutku kada je on pokušavao da uđe u svoje vozilo, na način što mu je zadao više udaraca metalnom šipkom u predjelu tijela.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se osumnjičeni liši slobode zbog sumnje da je izvršio navedeno djelo", istakli su iz policije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније