Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ I. P. ]

24. 04. 2022. 10:44 >> 10:46
2

NA OBILAZNICI

Ugašen požar u hali "Plantaža", nije bilo povrijeđenih

U požaru koji je jutros izbio u Hali C kompanije "13. jul Plantaže" nije bilo povrijeđenih, saopštila je Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada.

Saopštili su da su upotrebom kamere za ranu detekciju pozara službenici dežurne službe detektovali požar i gusti crni dim jutros u 08.41h u Bulevaru Šarla de Gola.

"Na lice mjesta upućene su četiri posade sa 12 vatrogasaca. Nakon izlaska ekipa uslijedilo je više poziva da je u pitanju požar unutar Hale u sklopu 'Plantaža 13. jul'", navode iz Službe zaštite.

Izlaskom ekipa na lice mjesta utvrđeno je, kako navode, da je riječ o industrijskom požaru većih razmjera koji je bio u poodmakloj fazi kojim je obuhvaćena Hala C industrijskog postrojenja ispunjena radnim mašinama i instalacijama.

"U navedenom požaru nije bilo povrijedjenih lica dok je isti lokalizovan u 09.07h", kazali su iz Službe.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније