Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

21. 01. 2022. 19:22   >>  19:23 10

BEZ PRITVORA

Napadač na dopisnika TVCG pušten na slobodu

Nikšićanin O.Š. (29), koji je sinoć napao dopisnika TVCG Slobodana Doknića u Nikšiću, dok je izvještavao sa protesta građana u znak "čuvanja izborne volje od 30. avgusta", pušten na slobodu.

Tužiteljka Vjera Mićunović potvrdila je Radio i televiziji Crne Gore da je sud odbio zahtjev tužilaštva za određivanje pritvora.

Ona je kazala da će uložiti žalbu za takvu odluku.

O.Š. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo prinuda u pokušaju.

Prethodno je O.Š. određeno zadržavanje nakon saslušanja.

"Dežurni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, Dejan Đorojević, nakon saslušanja, donio je rješenje o zadržavanje O. Š. i podnio predlog Osnovnom sudu u Nikšiću za određvanje pritvora istom", piše u saopštenju ODT-a.

Incident se dogodio sinoć, tokom javnog okupljanja na Trgu Šaka Petrovića. 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније