Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

28. 12. 2021. 12:29 >> 12:30

SAOPŠTENO IZ BANKE

NLB: Klijenti i radnici filijale bezbjedni

Filijala NLB Banke u Baru koja se nalazi u ulici Maršala Tita, koja je predmet napada jutros nije otvorena, a životi klijenata banke i zaposlenih u filijali su bezbjedni, saopšteno je iz te banke.

 

Kako navode, ulica u kojoj se nalazi filijala, zatvorena je, a na terenu su jake snage bezbjednosti i pripadnici MUP-a koji brinu o sigurnosti građana.

"Razlozi napada nijesu do kraja rasvijetljeni, a banka se stavlja na raspolaganje za saradnju sa policijom i svim državnim organima kako bi ovaj nemili događaj imao pozitivan ishod na dobrobit građana nastanjenih u ulici u kojoj se nalazi filijala Banke. Vjerujemo da će koordinisane aktivnosti policije doprinijeti da se napad razriješi na miran način i bez opasnosti po ugrožavanja ljudskih života", navodi se u saopštenju.

Barska policija evakuisala je stanare zgrade u ulici Maršala Tita u Baru zbog prijetnje Edina Begzića da će aktivirati eksploziv koji je postavio ispred filijale NLB banke, saopšteno je portalu RTCG iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније