Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

22. 10. 2021. 15:14 >> 15:16

ŠVAJCARSKI ,,BLIK"

"Crnogorski klan u centru mafijaške afere"

Najtiražniji švajcarski dnevnik "Blik" u online izdanju donosi tekst o mafijaškoj aferi u Srbiji, u čijem je centru uhapšena bivša državna sekretarka MUP Republike Srbije Dijana Hrkalović, ističući da je bila povezana sa kriminalnim klanom iz Crne Gore. Kako se navodi, Hrkalović je kao državni sekretar imala pristup važnim dokumentima i bila je u bliskom kontaktu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

“I upravo tu bliskost je, kako se kaže, iskoristila. Na kraju se navodi da su osjetljive informacije proslijeđene mafiji”, navodi dnevnik "Blik".

Pojašnjava se da je prije dvije godine, Hrkalović iznenada najavila povlačenje iz MUP-a I da je od tada pojavljivala samo na Instagramu. Sada je, kako se naodi, uhapšena zbog veza sa mafijom.

“Konkretno, radi se o povezanosti sa klanom iz Crne Gore. Šef te bande je trenutno u bjekstvu i tražen je širom svijeta. Ovaj 38-godišnjak se smatra nemilosrdnim. Navodi se da je nekoliko ljudi mučeno i ubijeno u njegovo ime”, piše švajcarski portal, uz opis brutalnosti prema žrtavama kojima je bio sklon crnogorske bande.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније