Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavio: P.R.

01. 02. 2018. 08:22 >> 07:51
3

ŠKALJARI

Spriječen krvavi obračun dvije porodice

Službenici Sektora kriminalističke policije i policajci Odjeljenja bezbjednosti u Kotoru spriječili su sinoć dvostruko ubistvo u kotorskom naselju Škaljari i uhapsili Đura Petrovića koji je pripremao pakleni plan da se osveti komšijama zbog ubistva njegovog sina Aleksandra, koje se dogodilo 2015, pišu Dnevne novine.

Žrtve su trebale budu Marko i Sonja Petrović, tetak i tetka Željka Kljajevića, koji je prije nepune tri godine ubio Aleksandra Sašu Petrovića.

“Predizimajući operativne radnje Službenici Sektora kriminalističke policije došli su do podataka da je Đuro Petrović iz Kotora, iz mjesta Škaljari, napravio eksplozivnu napravu velike razorne moći koju je skrivao u porodičnoj kući u namjeri da je upotrijebi, odnosno aktivira i ubije svoje komšije Marka i Sonju Petrović. Dalja operativna saznanja su ukazivala da je razlog za ovakav pakleni plan Đura Petrovića bila osveta, jer su njegove komšije tetak i tetka Kljajevića koji je ubio njegovog sina Sašu. Brzom i sinhronizovanom akcijom službenika SKP, zajedno sa policijskim službenicima OB Kotor, pribavljena je naredba za pretres stana i drugih prostorija koje koristi Đuro Petrović. Tom prilikom kod njega je pronađena eksplozivna naprava težine oko dva kilograma, sastavljena od plastičnog ekploziva i raznih željeznih materijala. Ovom akcijom, policija je spriječila krvavi obračun dvije zaraćene porodice. Nakon ovoga, Đuro Petrović je lišen slobode i priveden u OB Kotor na dalju kriminalističku obradu”, kazao je Dnevnim novinama pomoćnik direktora za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

Eksplozivna naprava, prema informacijama DN, bila je tolike razorne moći da bi u vazduh digla ne samo kuću Marka i Sonje Petrović, već bi dobro uzdrmala i čitavo naselje Škaljari.

Podsjećanja radi, Aleksandar Saša Petrović (40) ubijen je 19. jula 2015. u Škaljarima, ispred svoje porodične kuće, na prostoru za parking. Ubistvo se, kako je istraga pokazala, dogodilo zbog neraščišćenih imovinskih odnosa između tetka i tetke Kljajevića i oca ubijenog.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније