Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

05. 12. 2017. 07:38 >> 07:06

ISTRAŽITELJI VJERUJU

Jovanović lociran u Njemačkoj?

Srpski državljanin Nikola Jovanović (54) iz Zaječara, zvani Ćela i Kopilan, za kojim je raspisana potjernica zbog sumnje da je prije više od četiri mjeseca ubio Baranina Igora Mitrovića, prema posljednjim operativnim informacijama policije nalazi se u Njemačkoj, piše Pobjeda.

To je listu potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, koji tvrde da intenzivno sarađuju sa kolegama iz Njemačke i drugih zemalja, te očekuju da će mu uskoro biti stavljene lisice.

Zaječarac se tereti da je 18. jula u blizini žrtvine kuće u rejonu Zelenog pojasa, između Šušanja i Črvanja, prišao vozilu "fiat" i iz pištolja kalibra devet milimetara, za sada nepoznate marke, ispalio u Mitrovića više projektila.

Iskoristio je priliku kada se Mitrović vozilom uključivao sa lokalnog na magistralni put u Šušanju i kada je njegova supruga izašla iz vozila da baci smeće u kontejner.

Usmrtio ga je pred dvoje maloljetne djece, koja su bila na zadnjem sjedištu automobila.

Jovanović je identifikovan na osnovu rezultata vještačenja, izjava svjedoka, video-zapisa, a veliki značaj u istrazi dala je srpska policija kada je kolegama iz Crne Gore dostavila podatke o ovom višestrukom povratniku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније