Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavila: M.L.B.

25. 09. 2017. 12:09 >> 14:02

IZ ZATVORA IZAŠAO 2015.

Zaječarac osumnjičen za ubistvo Mitrovića

Policija je osumnjičila Nikolu Jovanovića (54) iz Zaječara, državljanina Srbije, da je 18. jula ubio Baranina Igora Mitrovića u barskom naselju Šušanj. Osumnjičeni Jovanović je, kao je saopšteno iz policije u bjektvu, a prema informacijam koje imaju ne nalazi se ni u Srbiji.

Kako je policija saopštila, Jovanović je u bjekstvu, a Crnu Goru je napustio dva dana nakon ubistva.

“Prema podacima policije Srbije on se ne nalazi na teritoriji te zemlje. Pet mjeseci se ubica nalazio na teritoriji Bara i detaljno sve ispitao i isplanirao”, kazao je rukovodilac Grupe za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata Aleksandar Bošković.

Policija je deset dana nakon Mitrovićevog ubistva objavila fotografiju muškarca na biciklu za koga vjeruju da je ubica. Navodnog ubicu snimile su kamere postavljene nedaleko od mjesta na kom je Mitrović ubijen.

Jovanović je kako je saopštila policija, povratnik u izvršenju teških krivičnih djela, više puta je bio pravosnažno osuđen za krivična djela u Republici Srbiji.

Iz zatvora je izašlo 2015. “On tri puta legalno mijenjalo ime i prezime, a ta činjenica umnogome je otežala obezbjeđivanje materijalnih dokaza”, saopštila je policija.

Crnogorska policije se zahvalila Upravi kriminalističke policije MUP-a Republike Srbije na saradnji. 

“Protiv N.J. je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je na štetu Igora Mitrovića u Baru počinio krivično djelo teško ubistvo. U cilju pronalaska N.J. preduzimaju se aktivnosti u saradnji sa kolegama iz inostranstva”, saopštila je Uprava policije.

Mitrović je ubijen 18. jula sa četiri hica na magistralnom putu Bar – Sutomore.

Ubica je prišao Mitroviću, koji se zaustavio ispred kontejnera kako bi supruga izbacila smeće, i pucao na njega iz pištolja kalibra devet milimetara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније